ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
 

Η BUY WAY A.E. ιδρύθηκε το 2008 και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και χονδρική πώληση Ηλεκτρονικών και Ηλεκτρικών ειδών καθώς και ειδών Οικιακού Εξοπλισμού. Στόχος και Αποστολή  της είναι να αναπτύξει και να προσφέρει στους Τελικούς Καταναλωτές νέα Προϊόντα υψηλής ποιότητας, αναβαθμισμένες Υπηρεσίες, καινοτόμες πρακτικές και ιδέες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα των καθημερινών αναγκών τους. Με διαβατήριο και εγγύηση το επιτυχημένο παρελθόν & την εμπειρία περνά σε μια Νέα Εποχή έχοντας τη δική σας έγκριση και εντολή για ένα νέο Ταξίδι Επιτυχιών. Έχοντας εσάς συνοδοιπόρους σε αυτή τη προσπάθεια, η ομάδα της BUY WAY είναι σίγουρη ότι θα πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος της οικονομίας και της κοινωνίας.

Η εταιρεία έχει στη φαρέτρα της το brand Primo, το πιο παλιό ελληνικό Brand, ηγέτη στις κατηγορίες του Εποχιακού Εξοπλισμού (ανεμιστήρες & θερμαντικά σώματα) καθώς και στις μικρές οικιακές μικροσυσκευές. Επίσης τρία νέα Brands έρχονται να ταράξουν τα νερά και να  προσφέρουν ποιοτικές λύσεις στις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών. Το brand ALFATEL  είναι το αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας και γνώσης του τμήματος αγορών με σταθερές τηλεφωνικές συσκευές,  ποιοτικές, σχεδιασμένες να ταιριάζουν σε κάθε σπίτι και γραφείο! Τα brands ALFAONE & SUNFOS είναι οι ιδανικές επιλογές για τις κατηγορίες  της εικόνας (βάσεις), μετεωρολογικούς σταθμούς και ρολόγια, καθώς και στη κατηγορία του φωτισμού (SUNFOS) με ηλιακούς προβολείς, φωτιστικά ασφαλείας, φωτιστικά γραφείου και πολλές ακόμα εκπλήξεις! 

H BUY WAY A.E. αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα brands UNIDEN (στη κατηγορία της τηλεφωνίας), GREENTEK (στη κατηγορία της κεραίας) , MUSE (στη κατηγορία ήχος & ραδιορολόγια) , TOSHIBA (μπαταρίες),MOTOROLA (στη κατηγορία ήχος /ακουστικά) .

Μία νέα  συνεργασία της εταιρείας είναι  το Brand Grundig! Η εταιρεία προχώρησε στη συμφωνία διανομής πανελλαδικά του Brand Grundig! Μία συνεργασία που προσφέρει εκατοντάδες προϊόντα ως λύση στις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτή.